SMAN 1 Dramaga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Dramaga
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232377
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Dramaga Km 07, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Dramaga nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Dramaga Km 07, Kalurahan/Désa Dramaga Kacamatan Dramaga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232377.


Alephbet Edu.png