SMAN 1 Gunung Sindur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Gunung Sindur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231331
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Atma Asmawi Ds. Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Gunung Sindur nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Atma Asmawi Ds. Gunung Sindur, Kalurahan/Désa Gunung Sindur Kacamatan Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231331.


Alephbet Edu.png