SMAN 1 Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Haurgeulis
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215981
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Budi Utomo No.7, Kabupat�n Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di [[Kabupat�n Indramayu]]. Alamat lengkepna di Jl. Budi Utomo No.7, Kalurahan/Désa Sukajati Kacamatan Haurgeulis, [[Kabupat�n Indramayu]], Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215981.


Alephbet Edu.png

{{SMA Negeri di Kabupat�n Indramayu}}

[[Kategori:SMA di Kabupat�n Indramayu]] [[Kategori:Sakola Negeri di Kabupat�n Indramayu]]