SMAN 1 Jonggol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Jonggol
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200680
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukasirna Jonggol No. 36, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Sukasirna Jonggol No. 36, Kalurahan/Désa Sukasirna Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200680.


Alephbet Edu.png