SMAN 1 Leuwiliang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Leuwiliang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200601
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Sawah Kulon No. 47 Jl. Raya Leuwiliang - Jasinga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Leuwiliang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Sawah Kulon No. 47 Jl. Raya Leuwiliang - Jasinga, Kalurahan/Désa Leuwiliang Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200601.


Alephbet Edu.png