SMAN 1 Megamendung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Megamendung
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232380
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cikopo Selatan Pasir Kaliki, Ds. Sukamaju, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Megamendung nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Cikopo Selatan Pasir Kaliki, Ds. Sukamaju, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Mégamendung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232380.


Alephbet Edu.png