SMAN 1 Nanggung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Nanggung
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20254612
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pasir Sari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Nanggung nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Pasir Sari, Kalurahan/Désa Nanggung Kacamatan Nanggung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254612.


Alephbet Edu.png