SMAN 1 Pamijahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Pamijahan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231334
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Gunung Salak Endah Km. 03, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Pamijahan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Gunung Salak Endah Km. 03, Kalurahan/Désa Gunung Sari Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231334.


Alephbet Edu.png