SMAN 1 Rancabungur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Rancabungur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69754446
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Letkol Atang Sanjaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Rancabungur nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl Letkol Atang Sanjaya, Kalurahan/Désa Pasir Gaok Kacamatan Ranca Bungur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754446.


Alephbet Edu.png