SMAN 1 Rumpin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Rumpin
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200903
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Prada Abdullah, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Rumpin nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Prada Abdullah, Kalurahan/Désa Rumpin Kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200903.


Alephbet Edu.png