SMAN 1 Sukajaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sukajaya
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232382
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pasir Madang Km. 09, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sukajaya nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pasir Madang Km. 09, Kalurahan/Désa Sukajaya Kacamatan Sukajaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232382.


Alephbet Edu.png