SMAN 1 Sukamakmur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sukamakmur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232383
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Raya Amd Desa Sukamulya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sukamakmur nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jln. Raya Amd Désa Sukamulya, Kalurahan/Désa Sukamulya Kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232383.


Alephbet Edu.png