SMAN 1 Susukan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Susukan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20244680
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Prof. Dr. Moh. Yamin, Sh, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Susukan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Prof. Dr. Moh. Yamin, Sh, Kalurahan/Désa Susukan Kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20244680.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon