SMAN 1 Tajurhalang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Tajurhalang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20232371
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tajur Halang - Bojong Gede No. 6, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Tajurhalang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tajur Halang - Bojong Gede No. 6, Kalurahan/Désa Tajur Halang Kacamatan Tajurhalang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232371.


Alephbet Edu.png