SMAN 1 Tamansari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Tamansari
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200604
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.. Jaga Karsa Desa Taman Sari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Tamansari nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.. Jaga Karsa Désa Taman Sari, Kalurahan/Désa Taman Sari Kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200604.


Alephbet Edu.png