SMAN 1 Tenjo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Tenjo
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231338
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tenjo - Parung Panjang Km. 03, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Tenjo nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tenjo - Parung Panjang Km. 03, Kalurahan/Désa Babakan Kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231338.


Alephbet Edu.png