SMAN 1 Tenjolaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Tenjolaya
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69752279
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Abdul Fatah, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Tenjolaya nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Abdul Fatah, Kalurahan/Désa Tapos 1 Kacamatan Tenjolaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69752279.


Alephbet Edu.png