SMAS Al Hasanah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Hasanah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253857
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Stasiun Ka Cigombong Rt 02/01, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Hasanah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Stasiun Ka Cigombong Rt 02/01, Kalurahan/Désa Cigombong Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253857.


Alephbet Edu.png