SMAS Al Hikmah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Hikmah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268875
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Abdul Fatah Kp. Tapos Lebak, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Hikmah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Abdul Fatah Kp. Tapos Lebak, Kalurahan/Désa Tapos 2 Kacamatan Tenjolaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268875.


Alephbet Edu.png