SMAS Al Husna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Husna
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232307
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKom. Btn Leuwiliang Permai No. 99, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Husna nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kom. Btn Leuwiliang Permai No. 99, Kalurahan/Désa Cibeber I Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232307.


Alephbet Edu.png