SMAS Al Ijtihad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Ijtihad
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231268
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kapten Dasuki Bakri Desa Cimayang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Ijtihad nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kapten Dasuki Bakri Désa Cimayang, Kalurahan/Désa Cimayang Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231268.


Alephbet Edu.png