SMAS Al Jihad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Jihad
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271985
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Desa Gunung Mulya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Jihad nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Désa Gunung Mulya, Kalurahan/Désa Gunung Mulya Kacamatan Tenjolaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271985.


Alephbet Edu.png