SMAS Al Kahfi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Kahfi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20252852
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Spn Lido, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Kahfi nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Spn Lido, Kalurahan/Désa Srogol Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252852.


Alephbet Edu.png