SMAS Al Khairiyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Khairiyah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232310
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ptp Xi Hambalang No 76, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Khairiyah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Ptp Xi Hambalang No 76, Kalurahan/Désa Citeureup Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232310.


Alephbet Edu.png