SMAS Al Muklisin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Muklisin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231301
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H. Usa Po Box 23 /Pru Ciseeng, Ds. Cibentang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Muklisin nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. H. Usa Po Box 23 /Pru Ciseeng, Ds. Cibentang, Kalurahan/Désa Cibentang Kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231301.


Alephbet Edu.png