SMAS Al Musthopa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Musthopa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231272
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tenjo - Tigaraksa Km 0.5 Desa Tenjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Musthopa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tenjo - Tigaraksa Km 0.5 Désa Tenjo, Kalurahan/Désa Tenjo Kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231272.


Alephbet Edu.png