SMAS Amaliah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Amaliah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232313
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tol Ciawi No. 1 Desa Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Amaliah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tol Ciawi No. 1 Désa Ciawi, Kalurahan/Désa Ciawi Kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232313.


Alephbet Edu.png