SMAS An Najah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS An Najah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20246436
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cikoleang Depan Lapan Desa, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS An Najah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cikoléang Depan Lapan Désa, Kalurahan/Désa Sukamulya Kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20246436.


Alephbet Edu.png