SMAS As Syuja Iyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS As Syuja Iyah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232315
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukaraja Nagrak Km.1, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS As Syuja Iyah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Sukaraja Nagrak Km.1, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232315.


Alephbet Edu.png