SMAS Aulia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Aulia Cibungbulang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200683
MotoSMA Bisa!!!
Kapala SakolaAbdul Basit, S.Pd.I, M.Pd
Pupuhu KomiteuJahidin, S.Pd
Jumlah kelasX, XI & XII
Program/jurusan/
peminatan
IPA & IPS
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan Kurikulum 13
StatusMilik Sendiri / Yayasan
Alamat
LokasiJl. Kh. Abdul Hamid Km 3 Desa Situ Ilir, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS AULIA Cibungbulang nyaéta salah 1 Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Abdul Hamid Km 3 Désa Situ Ilir, Kalurahan/Désa Situ Ilir Kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200683.


Alephbet Edu.png