SMAS Baitussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Baitussalam
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200690
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kartika Sejahtera No. 1 Ds. Sasak Panjang Kec. Tajurhalanng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Baitussalam nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kartika Sejahtera No. 1 Ds. Sasak Panjang Kec. Tajurhalanng, Kalurahan/Désa Sasak Panjang Kacamatan Tajurhalang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200690.


Alephbet Edu.png