SMAS Bina Insan Jonggol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bina Insan Jonggol
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232353
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Baru Menan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bina Insan Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Baru Menan, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232353.


Alephbet Edu.png