SMAS Bina Ruhama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bina Ruhama
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231280
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukaraja Cimahpar Kaum, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bina Ruhama nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Sukaraja Cimahpar Kaum, Kalurahan/Désa Sukaraja Kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231280.


Alephbet Edu.png