SMAS Bumi Sejahtera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bumi Sejahtera
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232322
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cibungbulang Km 18 Ds. Cimanggu I, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bumi Sejahtera nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cibungbulang Km 18 Ds. Cimanggu I, Kalurahan/Désa Cimanggu 1 Kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232322.


Alephbet Edu.png