SMAS Cisarua

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Cisarua
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232324
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Puncak Km. 80, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Cisarua nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Puncak Km. 80, Kalurahan/Désa Cisarua Kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232324.


Alephbet Edu.png