SMAS Darul Faizin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Darul Faizin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232331
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kolonel Bustomi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Darul Faizin nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kolonel Bustomi, Kalurahan/Désa Caringin Kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232331.


Alephbet Edu.png