SMAS Darul Kholidin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Darul Kholidin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232356
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKampung Sasak Ds. Tegal Kec. Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Darul Kholidin nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kampung Sasak Ds. Tegal Kec. Kemang, Kalurahan/Désa Tegal Kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232356.


Alephbet Edu.png