SMAS Darussalam Purwasari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Darussalam Purwasari
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231292
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H. Mustofa No. 13, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Darussalam Purwasari nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. H. Mustofa No. 13, Kalurahan/Désa Purwasari Kacamatan Dramaga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231292.


Alephbet Edu.png