SMAS Darutafsir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Darutafsir
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200670
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kp. Pabuaran Kaum, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Darutafsir nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kp. Pabuaran Kaum, Kalurahan/Désa Cibanteng Kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200670.


Alephbet Edu.png