SMAS Fathan Mubina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Fathan Mubina
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232335
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Veteran III (Raya Tapos) No. 23 A, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Fathan Mubina nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Veteran III (Raya Tapos) No. 23 A, Kalurahan/Désa Banjar Sari Kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232335.


Alephbet Edu.png