SMAS Gita PGRI

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Gita PGRI
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232336
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Meyjen H.R Edisukma No. 298 Desa Wates Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Gita PGRI nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Meyjen H.R Edisukma No. 298 Désa Wates Jaya, Kalurahan/Désa Wates Jaya Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232336.


Alephbet Edu.png