SMAS Hanura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Hanura
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232337
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Babakan Kemang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Hanura nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Babakan Kemang, Kalurahan/Désa Cihideung Udik Kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232337.


Alephbet Edu.png