SMAS Harapan Bangsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Harapan Bangsa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200688
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayjen He Sukma No. 40 Cibandawa Ds. Ciburuy, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Harapan Bangsa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Mayjen He Sukma No. 40 Cibandawa Ds. Ciburuy, Kalurahan/Désa Ciburuy Kacamatan Cigombong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200688.


Alephbet Edu.png