SMAS Hidayatul Ikhwan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Hidayatul Ikhwan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200689
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tenjo - Jasinga Km. 01 Desa Tenjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Hidayatul Ikhwan nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tenjo - Jasinga Km. 01 Désa Tenjo, Kalurahan/Désa Tenjo Kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200689.


Alephbet Edu.png