SMAS IT Raudhatul Ulum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS IT Raudhatul Ulum
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20276389
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Cijeurai Rt. 003 Rw. 014, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS IT Raudhatul Ulum nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Cijeurai Rt. 003 Rw. 014, Kalurahan/Désa Cigudeg Kacamatan Cigudeg, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20276389.


Alephbet Edu.png