SMAS IT Yapira

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS IT Yapira
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69770473
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Medang Rt 01/08, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS IT Yapira nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Medang Rt 01/08, Kalurahan/Désa Sukamulya Kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69770473.


Alephbet Edu.png