SMAS Ibnu Aqil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Ibnu Aqil
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232338
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Laladon No. 256 Rt. 001 Rw. 07, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Ibnu Aqil nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Laladon No. 256 Rt. 001 Rw. 07, Kalurahan/Désa Laladon Kacamatan Ciomas, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232338.


Alephbet Edu.png