SMAS Ibnu Hajar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Ibnu Hajar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232339
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Abdul Hamid Km .07 Pasarean, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Ibnu Hajar nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Abdul Hamid Km .07 Pasaréan, Kalurahan/Désa Pasaréan Kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232339.


Alephbet Edu.png