SMAS Indocement

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Indocement
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231299
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Puspa Negara No. 1 Kel. Puspa Negara, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Indocement nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Puspa Negara No. 1 Kel. Puspa Negara, Kalurahan/Désa Citeureup Kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231299.


Alephbet Edu.png