SMAS Islam Al Gozali

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Islam Al Gozali
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232351
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Permata No. 19 Rt 06/05, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Islam Al Gozali nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Permata No. 19 Rt 06/05, Kalurahan/Désa Curug Kacamatan Gunung Sindur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232351.


Alephbet Edu.png